Balans van Goedele Leyssen

coverBalansNever change a winning team. Hoewel ik niet meer werkte voor Manteau vroeg de uitgeverij of ik op freelance basis het nieuwe boek van Goedele Leyssen wilde begeleiden. Goedele weet heel goed wat ze wil en ook aan kennis ontbreekt het haar niet. Mijn grootste toegevoegde waarde aan Balans is waarschijnlijk mijn stem als geïnteresseerde maar kritische en nuchtere (yoga)leek. Iemand die zelf constant naar het evenwicht in haar leven zoekt en alles wil proberen zolang het niet te zweverig en te hippie wordt. Net zoals bij Boost heb ik elk recept, oefening en tip getest om te zien of het haalbaar was (al is het me maar 1 x gelukt om zeer vroeg op te staan en was ook het afkicken van suiker geen succes). Balans is net zoals Boost -of misschien zelfs nog meer- een antwoord op de zoektocht van velen hoe je in deze drukke tijden jezelf niet voorbij holt en een evenwicht vindt tussen al die verschillende rollen in je leven. Binnen de maand stond Balans dan ook in de top tien Non Fictie van De Standaard Boekhandel.

 ‘Balans, 138 tips voor meer energie en minder stress’ door Goedele Leyssen, uitgegeven bij Manteau, september 2015. 24,99 euro. ISBN: 978 90 223 3095 1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: