Boost van Goedele Leyssen

boost

Een van mijn eerste ‘eigen’ projecten als uitgever bij Manteau was Boost, het eerste boek van Goedele Leyssen. Ik kende Goedele uit de tijd dat we allebei beautyjournalistes waren. Zij voor Feeling, ik voor Weekend Knack. Ik had bewondering voor de gedrevenheid waarmee ze werkte en haar diepgaande kennis over verzorging, welzijn en later yoga en gezonde voeding. Toen zij haar job opgaf om zich in yoga te gaan verdiepen en ook ik uit de journalistiek stapte wist ik dat ik met haar een boek wilde maken. Het werd Boost, een handboek voor lichaam en geest om je levenskwaliteit met kleine ingrepen (yoga, voeding, ademhalingstechnieken meditatie en lifestyle) drastisch te verbeteren. Boost werd een bestseller en is dat anderhalf jaar later nog steeds.

Boost (22,50 euro) van Goedele Leyssen, uitgegeven bij Manteau, april 2014. ISBN 978 90 223 2968 9.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: