Parfumwijzer

PARFUMWIJZER_COVERAl zolang ik me kan herinneren ben ik gefascineerd door geuren. En in het bijzonder door parfums. Ik schreef er als student mijn thesis over en maakte er later mijn beroep van. Een boek zat al lang in mijn hoofd en dit jaar is het er eindelijk van gekomen! Mijn kennis en passie bundelde ik in Parfumwijzer, dat begin november uitkomt bij Manteau. Het boek is een praktische handleiding om te ontdekken welke parfums je graag ruikt. Maar het graaft ook wat dieper en vertelt je hoe je geuren objectief kan beoordelen. Ik geef je een blik achter de schermen van de gesloten parfumindustrie en beschrijf hoe de uitdagingen van vandaag bepalen hoe de parfums in de toekomst zullen ruiken. Uiteraard gelardeerd met weetjes, praktische tips en lijstjes van de mooiste parfums.

Om het boek te promoten zal ik als Parfumdokter consultaties houden en workshops geven. Voor de laatste informatie kan u terecht op de Facebookpagina van De Parfumdokter.

Parfumwijzer (24,99 euro), door Sofie Albrecht, uitgegeven bij Manteau, november 2015. ISBN 9789022331996.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: