Kunst om te ruiken, DMM 10/10/2015

Name of work: The Smell of a Stranger, 2015, 10 research boxes of these with scent engineered plants. Scent engineering exists only a few years. Some of the plants , - plants from Cuba, I'll scent engineer with the scents of the human body. One plant will smell to blood, another to sweat and a third one to the lovely scent of vagina ( and if we manage in time there'll be also one smelling to sperm). The other plants will get scents of other plants.

The Smell of a Stranger by Peter de Cupere. Photo: Frederik Buyckx

Hoewel geuren onzichtbaar, ongrijpbaar en moeilijk te verwoorden zijn, staat het publiek steeds meer open om kunst als ervaring te beleven. Lees hier mijn stuk over de opkomst van olfactorische kunst: geuren

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: