De pop-up praktijk van de parfumdokter

PARFUMWIJZER_COVER

Deze week ligt Parfumwijzer in de winkel. Een bekroning op jaren broeden en enkele maanden schrijven. Het boek kreeg ruime aandacht in Sjiek, Steps en Elle, wordt getipt door Feeling en op de websites van Marie-Claire, Het Laatste Nieuws, Elle, De Standaard en Vogue NL.

IMG_7272

Om Parfumwijzer te promoten besloot ik om een pop-up praktijk te openen als parfumdokter. Daar kunnen mensen terecht voor een gesigneerd exemplaar van Parfumwijzer, alle vragen over parfum of voor een gratis parfumconsultatie. Op basis van de parfums die je goed vindt maak ik een diagnose van je geurprofiel. Als je weet welk type geuren of ingrediënten de rode draad zijn in je parfumkeuze, dan zal je beter geholpen worden in de parfumerie en weet je in welke richting je moet zoeken als je zelf op ontdekking gaat. De kans op een miskoop en bijhorende frustratie daalt en je vindt het plezier weer terug dat een parfum dat bij je past je kan geven.

Je kan de parfumdokter ook boeken voor een lezing of workshop.

Info: Sint-Jorispoort 25, 2000 Antwerpen. Elke vrijdag en zaterdag in november en december van 10 tot 17 u. www.facebook.com/parfumdokter.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: