Een boek, een geurconcert en een feestje

Boeklancering-Volgnummer (1)-56 (1)

Een boek over parfums schrijven stond al lang op mijn bucketlist. Als journalist deel je je kennis in artikels, maar dat gebeurt uiteraard zeer versnipperd. Manteau, waar ik tot vorig jaar als uitgever werkte, was meteen geïnteresseerd. Het boek zat helemaal klaar in mijn hoofd, dus op een zomer (2 maanden) heb ik het uitgeschreven. En begin november lag het dan eindelijk in de winkel. Dat moest gevierd worden en dat deed ik met een geurconcert. Geen betere manier om mensen aan den lijve te laten ondervinden hoe geuren ervaringen kunnen verrijken! Wie meer wil weten kan hier het verslag op Café Cosmétique nalezen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: