Michael Edwards, de expert van de parfumexperts

Michael Edwards

Sommige interviews zijn mijlpalen. Dat met parfumexpert Michael Edwards was er voor mij zo eentje. Onbekend bij het grote publiek, maar voor parfumexperts is hij een soort paus. Jaarlijks brengt hij Fragrances Of The World uit, een naslagwerk waar je (bijna) alle parfums in terug vindt. Zijn classificatiesysteem van parfums wordt door de hele industrie gevolgd. Vorig weekend verscheen in De Morgen Magazine mijn interview met hem, uitgewerkt in 10 trends. Voor Café Cosmétique vatte ik het oorspronkelijke interview samen in 10 vragen.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: