It’s a wrap: de parfumdokter

Gisteren was de laatste dag in de pop-up praktijk als parfumdokter. Om mijn boek Parfumwijzer te promoten gaf ik sinds begin november elke vrijdag en zaterdag gratis parfumadvies. Dat initiatief kon op veel enthousiasme en aandacht rekenen. Het verscheen in verschillende magazines, op ATV en de studentensite 21bis.be. Op 12 dagen zijn er een kleine honderd mensen langs geweest om hun parfumprofiel te laten opmaken.  Zo weten ze welk type geuren ze moeten zoeken in de parfumerie en stijgt de kans op het vinden van een parfum dat bij hen past in plaats van ad random te testen.

Maar ook ik heb dingen geleerd. Hoeveel mensen weten over parfum (weinig), of ze er interesse voor hebben (ja) en welke geuren populair zijn. De vraag naar parfumprofielen is groot, dus zal ik daar ook in 2016 mee verder gaan. Zij het op afspraak en betalend (+-30 minuten: 35 euro). Voor wie een consultatie cadeau wil geven zijn er geschenkbonnen van de parfumdokter. Ook parfuminitiaties staan op het programma, waarin je de basics van de parfumerie meekrijgt: de verschillende parfumfamilies, hun iconen en de verschillende intensiteiten die er bestaan. Maar eerst even de batterijen weer opladen. Prettige feesten alvast!

Voor meer info en updates like de parfumdokter op http://www.facebook.com/parfumdokter of mail uw adres door naar sofie_albrecht@yahoo.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: