Guest editor voor Belmodo

praktijkDe komende twee weken ben ik de guest editor voor Belmodo.be. Ik hield een dagboek bij van de laatste weken van het jaar, die behoorlijk gevuld waren met mijn activiteiten als Parfumdokter, om mijn boek Parfumwijzer te promoten. De eerste aflevering gaat over een parfumconsultatie die ik aan een Flair lezeres geef. Flair maakt een reportage over coaches en ik mocht de parfums voor mijn rekening nemen. Parfum is immers een onzichtbaar accessoire dat mee je stijl bepaalt en welke indruk je geeft. Maar de keuze is groot en veel mensen weten niet waar ze moeten zoeken om een parfum te vinden dat bij hun persoonlijkheid past.

IMG_7872

In de volgende aflevering kan je lezen over mijn bezoek aan de studio’s van ROB TV, dat interview zal half januari worden uitgezonden. ’s Avonds staat er een parfuminitiatie op het programma, een activiteit die ik in 2016 verder wil uitbouwen. Ik ben ervan overtuigd dat parfum het nieuwe wijn wordt: tien jaar geleden was dat iets voor (semi-)professionals of doorwinterde liefhebbers, vandaag kennen veel mensen de basics en kunnen ze een mondje meepraten over wijn. Voor meer informatie over de parfuminitiaties kan je me bereiken op sofie_albrecht@yahoo.com.

amsterdam4

Hoogtepunt van mijn dagboekweek was ongetwijfeld de lezing in Amsterdam, waar ik bij Mediamatic mocht gaan uitleggen hoe je over parfum kan spreken. Het is een culturele organisatie die onder andere plaats biedt aan Odorama, een platform dat kunstenaars en mensen die professioneel bezig zijn met geuren. Een fijne plek met boeiende mensen waar ik ongetwijfeld nog terug ga!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: