De parfumdokter bij ROB TV

IMG_7872Een paar weken geleden was ik te gast bij Hilde Geens in het programma Cocktail op ROB TV (regionale TV Leuven en omstreken) om over mijn boek Parfumwijzer te babbelen. Afgelopen weekend werd het interview uitgezonden, dat je hier kan bekijken. Ik vertel je wat je kan afleiden van de verpakking, hoe je parfum koopt voor een ander, hoe je parfum test, draagt en bewaart. Nieuwsgierig wat het oudste parfum op de markt is en hoeveel flacons mijn collectie telt? Of wil je een exemplaar van Parfumwijzer winnen? Bekijk dan de reportage!

1 Comments on “De parfumdokter bij ROB TV”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

<span>%d</span> bloggers liken dit: