Een YouTube kanaal!

TouTube

Volgens mijn kinderen stel je pas iets voor als je een YouTube kanaal hebt. Dat kon er nog wel bij, naast die blog, dat facebookprofiel, 2 facebookpagina’s (Parfumdokter & Café Cosmétique), dubbele twitteraccounts (@sofie_albrecht & @cafecosmetique), Instagramprofielen (sofiealbrecht en cafecosmetique) en Pinterestpagina’s (Sofie Albrecht & Café Cosmétique). Op het YouTube kanaal vind je de reportages die gemaakt zijn over mij naar aanleiding van mijn boek Parfumwijzer. En wie weet, binnenkort maak ik zelf wel iets?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: