De hype rond K beauty

img_0719Het mekka voor beautytrends is al enige tijd Zuid-Korea Het is een hotspot voor vernieuwende producten en rituelen die de rest van de wereld beïnvloedt. Bekende department stores en webshops maken steeds meer ruimte voor de Koreaanse merken die iedereen wil proberen. Ze hebben zelfs zoveel succes, dat grote Westerse merken zich laten inspireren door de texturen en formules van deze bestsellers. In dit artikel voor Feeling over K-beauty verken ik de hype van de nieuwe verzorgingsroutines, de merken die je moet kennen en de producten die je moet proberen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: