Eigen kweek

img_1206Voor De Morgen Magazine trok ik naar Yves Rocher City in het het Bretoense La Gacilly. Ook vandaag nog drukt het merk er zijn stempel op de geboortestreek van de Franse cosmeticatycoon. In de botanische tuin bestuderen de onderzoekers de planten en laten ze zich inspireren voor nieuwe producten. Op 55 hectaren velden teelt Yves Rocher een twintigtal ingrediënten voor eigen gebruik. Door planten te bestuderen en ze zelf te telen maak je betere producten, geloven ze bij het merk. Het is ook een manier om enige grip te krijgen op de toekomst als natuurlijk cosmeticamerk. Ook andere merken zien heil in het eigenkweek principe.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: