Nieuwe data voor consultaties bij de parfumdokter

kruis

Binnen enkele maanden is het alweer een jaar geleden dat Parfumwijzer uit kwam. Om wat buzz te maken rond het boek hield ik twee maanden een pop up praktijk open als parfumdokter. Mensen konden er terecht met hun vragen over parfum of hulp bij het ontdekken van wat ze graag ruiken. Dat sloeg aan, dus besloot ik om de parfumconsultaties verder te zetten op afspraak. Ook dit najaar las ik nieuwe consultatiedagen in.

Wat mag je verwachten bij de parfumdokter? Ik zoek de rode draad in je favoriete parfums. Dat kan een parfumfamilie zijn, bepaalde ingrediënten of zelfs de stijl van een parfumeur. Wanneer je dat beseft, zal je je minder verloren voelen in de parfumerie en veel beter je weg vinden in dat overweldigende aanbod. Ik tast ook je grenzen af om te ontdekken hoe breed je smaak is, welke intensiteit je zoekt en welke families aanleunen bij je parfumprofiel. Omdat je smaak evolueert. En dan is het fijn om te weten wat je andere opties zijn.

Sommige mensen verwachten dat ik voor hen bepaal welke parfums zij moeten dragen. Dat doe ik niet. Ik ben een parfumdokter, geen fashion police. Parfum is immers persoonlijk. Je smaak wordt gevormd door je ervaringen. (en daarom is het zo belangrijk om veel en vaak bewust te ruiken) Ook kan ik niet voorspellen welk effect een parfum op je huid zal hebben. Maar met een collectie van meer dan 300 geuren kan ik je wel een flink stuk op weg helpen. Bovendien geef ik je voldoende bagage mee zodat je zelf gefundeerde keuzes kan maken. Je vertrekt met een parfumprofiel en enkele nieuwe suggesties om uit te testen. Het advies is op maat en objectief. De parfumdokter werkt onafhankelijk en is niet verbonden aan bepaalde merken.

Nieuwsgierig geworden? Maak een afspraak met de parfumdokter voor een van deze dagen: zaterdag 17/9; 15/10, 19/11 en 10/12. Een parfumconsultatie kan je hier reserveren. Het kost 35 euro en duurt +- 30 minuten. Met het boek erbij (winkelwaarde 24,99 euro) betaal je 49,99 euro. Parfumwijzer kan je ook in de boekenwinkel of online bestellen. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: