Lang verwacht: Gabrielle, het nieuwe parfum van Chanel

Gabrielle-Chanel_Packshot_PR_3Een nieuw Chanel parfum is groot nieuws. Het merk lanceert immers niet elke dag een nieuw parfum. Zelfs niet elk jaar. Het is maar liefst 15 jaar geleden dat Chanel nog een nieuwe damesgeur lanceerde, sinds Chance. De flankers voor Coco, N°5, Allure, N°19, Cristalle en Chance niet te na gesproken. En voor het gemak vergeten we ook de hele Les Exclusifs lijn.

Gabrielle, de inspiratiebron

Voor het event van het jaar werden we ruim op voorhand warm gemaakt met een gelijknamige handtas en filmpjes over het rebelse karakter van Gabrielle Chanel. Maar hoe rebels is Gabrielle het parfum? Voor Feeling interviewde ik huisparfumeur Olivier Polge, voor Café Cosmétique schreef ik een review over het nieuwe parfum.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: