Getest in Libelle: parfuminitiatie bij de parfumdokter

IMG_20170727_171737_934Een beautycollega die het in Keulen hoort donderen wanneer er met parfumtermen wordt gegoocheld? Dat is spek voor de bek van de parfumdokter! Carolien schreef zich in voor een parfuminitiatie en bracht verslag uit in Libelle. Het resultaat: een duidelijk zicht op wat ze lekker vindt ruiken en niet, wat meer bagage en zelfvertrouwen én een paar alternatieven voor dat ene parfum dat ze al jaren draagt.

Carolien is niet de enige die het bos niet meer ziet door de bomen. Met 20.000 parfums op de markt krijgen zelfs professionals het moeilijk om van alles op de hoogte te blijven. Maar toch zijn er een paar trucs die ervoor zorgen dat je weet in welke richting je moet zoeken om de parfums eruit te halen die je graag zal ruiken.

Klinkt dat als muziek in je oren? Schrijf je dan snel in voor de workshop van zaterdag 28 oktober (10.30-12.30 u) of zaterdag 18/11 (14-16 u) in Antwerpen. Meer info vind je op Café Cosmétique, mijn beautyblog waar ik als parfumdokter geregeld mijn ei leg en mijn gedacht schrijf.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

<span>%d</span> bloggers liken dit: