Drie hotspots voor beautyfanaten aan zee

De Standaard, 18/07/2018 om 09:06 door Kim De Craene

Drie hotspots voor beautyfanaten aan zee
Beauty Experience Days Foto: rr

Een coupe Mathilde met zicht op zee, een workshop over gezichtsyoga en exclusieve parfums ontdekken: beautyfanaten weten wat te doen tijdens hun weekendje aan zee.

Aanstaande vrijdag 20 juli vindt in Knokke-Heist de eerste editie plaats van Beauty Experience Days. In een gezellige sfeer vertellen beautyexperts Barbara Geusens, Sofie Albrecht, Kim Maes en Anne Roggen alles wat er te weten valt over make-up, huidverzorging, parfum en face yoga.

In groepjes van maximum tien personen ontdek je tijdens vier workshops het effect van DNA en je levensstijl op de huid, hoe je een geschikt parfum vindt, hoe je meer uit je make-up haalt en hoe je je huid op een natuurlijke manier strak en stevig kan houden. De organisatie belooft de bezoekers een hoop kennis, insidertips, een lichte lunch en een mooie goodiebag.

Info: tickets kosten honderd euro per persoon en zijn online te koop via beautyexperiencedays.eventbrite.com