CONTENT

*Beauty artikels voor magazines

Ik schrijf al meer dan 20 jaar over beauty voor verschillende magazines. Het vak heb ik geleerd bij Knack Weekend, waar ik 14 jaar chef beauty ben geweest. Daarna heb ik als freelancer voor o.a. De Morgen Magazine, De Standaard, Knack Weekend, Trends, Feeling, Libelle, Nest en Sjiek geschreven.

*Auteur van Parfumwijzer

Eind 2015  publiceerde ik de parfumgids Parfumwijzer bij Manteau:

“Op zoek naar een nieuw parfum en je weet niet waar te beginnen? Dan is dit boek je gids in de jungle. Parfumwijzer helpt je om te bepalen wat je graag ruikt en om nieuwe ontdekkingen te doen. Je leert dat er meer over een parfum valt te zeggen dan dat het lekker ruikt. Naast praktische tips ontdek je ook wat je reukzin allemaal kan en krijg je een blik achter de schermen van de boeiende parfumindustrie.”

*Beautyblogger

Op mijn blog Café Cosmétique schrijf ik voornamelijk over parfum, regelmatig over make-up en huidverzorging en af en toe over fijne adressen, interessante boeken en andere dingen die het leven leuker en mooier maken.

*Owned Content

Ik schrijf beauty teksten op maat van uw merk of bedrijf. Ook vertalingen van beauty/lifestyle teksten of persberichten.

Referenties: L’Oréal, oona,

<span>%d</span> bloggers liken dit: