Calvin Klein’s Reveal ruikt naar de zomer

De geur van de zomer

Voor wie nog altijd heimwee heeft naar zonnige stranddagen heeft Calvin Klein met Reveal het perfecte tegengif. Waar Jo Malone’s Wood Sage & Sea Salt een dagje uitwaaien aan de Bretoense kust is, is Reveal onversneden Saint-Tropez. Je ruikt zo een warme, zongebruinde huid, glimmend van de zoetgeurende zonnebrandolie. Gemaakt voor het type vrouwen dat glamoureuze bikini’s draagt die niet bedoeld zijn om mee te zwemmen. “Een zonnige oriëntal” heet dat tegenwoordig. Zwoel en zonnig tegelijk dus. En gegarandeerd een tikje verslavend, dankzij een zilte toets in de aanzet die een intrigerende combinatie vormt met de warme amberbasis. Het doet me denken aan Estée Lauder’s Bronze Goddess en Dune Summer, een flanker van Dior’s Dune uit de jaren negentig. Fans van deze moeilijk te vinden geuren moeten Reveal dus beslist proberen.

De flacon

Opmerkelijk: geen zonnig goud voor de bijzonder zware flacon die qua vorm nog het meest doet denken aan een kussen. Men koos voor een eerder strak design in dik glas en staal. Ook de beelden sluiten niet echt aan bij de geur:. Geen strand maar een wolkenkrabber in een grootstad is het decor, waar een verleidelijke Doutzen Kroes voyeuristische spelletjes speelt met Charlie Hunnam, een Brits acteur die vooral bekend is van het feit dat hij bedankte voor de hoofdrol in de verfilming van Fifty Shades of Grey.

Info

Eau de parfum 30 ml: 55 euro, 50 ml: 77,22 euro, 100 ml: 99,44 euro, bodylotion 200 ml: 38,33 euro, douchegel: 36,11 euro. Te koop via Bol.com
 

Lees ook

Modern Muse van Estée Lauder

Gabrielle, een zonnig boeket geïnspireerd door Coco Chanel

Love Story, een liefdesverhaal van Chloé

Dit artikel delen op
Sofie Albrecht
Sofie Albrecht